Nieuws

WarmtepompOns Huis Verdient Het inspireert en informeert bewoners over wonen zonder fossiele energie. Waarom? Omdat het kan! Technisch is het mogelijk om bestaande huizen te veranderen in huizen die hun eigen energie opwekken en zo geld verdienen voor hun bewoners. Goed voor de portemonnee, goed voor het klimaat! Elk huishouden in Nederland zou de kosten die nu aan fossiele energie betaald worden, moeten kunnen inzetten om voorgoed duurzaam te worden.

Jaarlijks betalen we in Nederland 13 miljard euro aan energiekosten voor koop- en huurwoningen. Dit bedrag kan deze transitie om alle woningen te renoveren naar energieneutraal bekostigen en gaat een aanzienlijke CO2 uitstoot realiseren.

Als u binnenkort uw huis wilt verbouwen, doe het dan meteen goed door uw huis super energiezuinig of beter nog Nul op de Meter te maken. Wat u dat oplevert? Een gezond en comfortabel huis zonder energiekosten! Natuurlijk kiest u sowieso voor Nul op de Meter als u een nieuw huis bouwt of koopt!

Duurzaamheid vinden we belangrijk en voor een handige zonnepanelen calculator of keuken calculatie model kijk je natuurlijk daar verder. Het isoleren is echter het belangrijkste en dit is vooral op de bovenverdieping in de praktijk merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan het beste isoleren van de badkamer. Hiermee stijgen de kosten van de badkamer weliswaar, maar het wordt veel comfortabeler bij het badderen.